Over Tiny

Tiny is de naam die mijn vrienden mij gaven. Koken is wat ik graag doe, ik vind het heel relaxend om receptjes uit te proberen in mijn keuken. Deze blog is een beetje mijn eigen persoonlijke kookboekje, zoals anderen misschien een handgeschreven exemplaar hebben, zo heb ik er eentje online en kan ik het met jullie delen.

Tiny’s blog bevat receptjes, restaurant tips en meer. Wij wonen in Antwerpen (België), de restaurant-tips die ik geef zijn dan meestal restaurants uit de buurt.

De recepten zijn geen haute cuisine, wel gewone gerechtjes en meestal vrij simpel te maken. Het is niet de bedoeling dat ik je leer koken, ik veronderstel dat je dat al wel kan. Maar deze blog zou wel een inspiratiebron kunnen zijn. Ik beperk me ook niet tot een bepaalde soort keuken of eetgewoontes zoals vegetarisme, veganisme, macro-biotiek etc. Neen, hier doen wij heel gewoon, vanalles lekkers. Zelf ben ik niet zo gek van vlees, een kippetje kan er wel eens in en veel groenten en vis. Maar mijn man en vrienden zijn normale eters dus ik kook voor ieder wat wils.

De recepten vind ik in mijn kookboeken-collectie en online. Maar een recept volledig volgen doe ik niet, ik pas het aan naargelang wat ik in mijn kasten en koelkast vind. Het is veel leuker om zelf te experimenteren. Als het dan een geslaagd gerecht is zal ik het graag met je delen. Soms mislukt er ook wel eens iets, maar dat is dan maar zo. In bakken bijvoorbeeld, ben ik geen succes, maar ik blijf het wel proberen. Misschien lukt het me ooit wel eens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.