Knolselder-witloofpot met garnalen en hazelnoten

1 knolselder geschild en in blokjes gesneden
500 gr aardappelen geschild en in blokjes gesneden
4 stronken witloof in reepjes gesneden
150 gr garnalen
150 gr geroosterde hazelnoten
sap van 1 citroen
olijfolie
hazelnootolie of een andere notenolie
peper, zout en foelie naar smaak

Stoom de knolselderblokjes en aardappelblokjes even in een stoomapparaat, ze mogen nog niet gaar zijn.
Neem een wok of grote pan en doe hierin olijfolie, bak de knolselderblokjes en aardappelblokjes even aan en voeg dan de witloofreepjes toe, roer alles goed door elkaar. Roerbak tot de groenten gaar zijn. Voeg citroensap toe en kruid met peper, zout en foelie naar smaak.
Een deel van de geroosterde hazelnoten hak je fijn, een ander deel laat je heel. Voeg alle hazelnoten en de garnalen toe aan het groentemengsel, voeg een scheut hazelnoten-olie toe en roer goed door elkaar en serveer.